Zo kunnen we samen werken 

Het begint altijd met een gesprek

Jij wil zelf of met jouw team een volgende stap zetten. Maar hoe? Waar begin je?

Ik werk graag samen met mensen zoals jij die bereid zijn echt die stap te gaan zetten. Wil je weten hoe ik met jou kan samenwerken, lees dan verder.

Wil je het zelf doen of je eerst orienteren? Dan is mijn boek, een abonnement op mijn wekelijkse artikelen, of linkedin ook geschikt.

Twijfel je welke stappen voor jou het beste zijn? Meld je dan aan voor een Clarity Call. Dat is een kostenloos telefonisch gesprek van circa 45 minuten, waarin we samen kijken welke stap jij kunt zetten en of ik je daarbij kan helpen. 

1-op-1 purpose & productiviteits coaching

Dit traject van persoonlijke begeleiding is geschikt als eerst wilt werken aan je eigen fundament.  Je investering voor dit traject is vanaf €1.500 excl. Btw

Onze samenwerking start met een live bijeenkomst, of wandeling van circa 2-3 uren in de regio Amsterdam. We maken afspraken en een plan, dat is afgestemd op jouw talenten en jouw specifieke situatie. Na de bijeeenkomst ga je met de eerste stappen aan de slag.

Daarna krijg je gedurende 10 sessies persoonlijke coaching, per Zoom of door samen te wandelen. Tijdens het traject krijgt je bovendien onbeperkt toegang tot materialen en geluidsopnamen.

Op het einde van het traject heb je gevalideerde persoonlijke purpose statements die een duidelijke richting geven aan jouw werk en je leven. Ik help je ook met productiviteits tips om je purpose in de praktijk te brengen.

Vraag je je af of persoonlijke begeleiding bij jou past, meld je dan aan voor de gratis Clarity Call, waarin we samen bespreken welke stap jij wilt zetten en of ik je daarbij kan helpen.

Groeps traject

Dit traject is geschikt als je met je team of in groepsverband je persoonlijke purpose wilt ontdekken. De investering is €1.000,- per persoon.

We werken in een kleine groep (maximaal 6 personen) en je wordt gekoppeld aan een buddy. Tussendoor krijg je passend huiswerk mee. Het hele programma duurt 3 maanden en bestaat uit 11 Zoom sessies van 1,5 uur en één fysieke afsluitende sessie.

Op het einde van het traject heeft iedere deelnemer gevalideerde persoonlijke purpose statements die een duidelijke richting geven aan aan je werk en je leven.

Vraag je je af of dit traject bij jou past, meld je dan aan voor de gratis Clarity Call, waarin we samen bespreken welke stap jij wilt zetten en of ik je daarbij kan helpen.

Organisatorisch traject

Je bent professional of leidinggevende. Je hebt een leuk team, het loopt op zich lekker, en toch merk je dat er iets mist. Een fundament, een richting, iets wat alles samen brengt. Maar wat is dat dan, en hoe krijg je dat? Daar kom je even niet uit. Dat is waar ik je bij help.

Dit traject is geschikt als je als organisatie meer productief en purposeful wilt gaan werken. Het geeft je een solide richting en een kompas voor je bedrijf. Het organisatorische purpose wordt de basis van waaruit je werkt, een criterium dat je meeneemt bij het maken van belangrijke beslissingen en het inrichten van je organisatie, met welke klanten je gaat werken, hoe je dienstverlening eruit ziet.

Dit traject is een combinatie van individuele, team, en organisatorische coaching.

Hierin komen al mijn expertises samen. Zelforganisatie (Holacracy), productiviteit, en purpose coaching

Op het einde dit het traject heb je als organisatie een organisatorische purpose statement, én een aantal persoonlijke purpose statements die bij de organisatorische statement aansluit. Deze statements geven een duidelijke richting aan jouw organisatie. Het proces waar we doorheen gaan is transformerend.

De investering is afhankelijk van de grootte van de organisatie, en de scope van het traject. Het kan zijn de Purpose statements, tot een volledig transformatie traject.

Vraag je je af of dit organisatorisch traject bij jullie past, meld je dan aan voor de gratis Clarity Call, waarin we samen bespreken welke stap jij wilt zetten en of ik je daarbij kan helpen.

Helderheid in 30 minuten

Lastig om dingen voor jezelf op een rijtje te krijgen? Niet weten wat nu de eerste stap is?

In een kosteloos telefonisch gesprek van 30-45 minuten stellen we samen vast welke stappen jij wilt zetten en of ik je daarbij kan helpen.

Marco Bogers

Trainer, Coach, Auteur Getting Teams Done