Wat is jouw verhaal? 

Soms heb je iemand nodig die je een stap verder helpt. Lees hier de ervaringen van een aantal van mijn klanten

“Het lijkt zo simpel, maar ik had eigenlijk niet door hoezeer mijn werk en dagindeling zouden gaan veranderen. Bijzonder en inspirerend.”

Anna Bouman

Stadsschouwburg Amsterdam

“Marco paste het programma flexibel aan op onze behoeften en liet ons ook vooral zelf aan de slag gaan en verantwoordelijkheid nemen om het beste voor onszelf uit de dag te halen. Dit alles op een prettige manier en met veel ruimte voor interactie.”

Tom Leest

Polisens

“Hele inspirerende en leuke dag gehad. Wat een fijne insteek om te nadruk te leggen op het werken vanuit plezier en rust. Veel herkenning maar vooral ook veel bruikbare tips gekregen. Goeie trainer die veel energie geeft. Een 10!”

Nicole Kreuk

Ymere

“Door dit True Purpose-proces kon ik vinden en bevestigen wat er in mij leefde, hoe ik het kon uitdrukken en visualiseren in een betekenisvol pad voorwaarts.”

Rika Mostert

Lifexhange NPC

“Het is prettig werken met Marco. Hij creëert snel een veilige omgeving waarin er alle ruimte is voor jouw verhaal.”

Dimitri Schrama

Het Nieuwe Organiseren

“Marco heeft ons met zachte maar besliste hand door het purpose traject begeleid. Het was een mooi en verdiepend proces en ik ben heel blij met de uitkomsten. Het is een interessant proces waarbij Marco bepaalt hoe we het doen maar waarbij de inhoud en de uiteindelijke uitkomsten door ons bepaald worden.”

Heleen Kuiper

Core Change

“Ik vind dat we mooie nieuwe zinnen en woorden hebben gekregen, verdieping van onze purpose en bruikbaar voor strategische keuzen en voor marketing.”

Toon Franken

Core Change

“De training voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik was namelijk op zoek naar een handvat om het continue wisselende aanbod aan werk te structureren. Ik merkte dat ik vaak ad hoc werkte, mij teveel liet overvallen door e- mailverkeer en dat zaken uit het zicht raakten, of telkens opnieuw moesten worden opgepakt terwijl ik krampachtig probeerde het hele A tot Z overzicht te behouden.
De locatie was heel prettig, de groep net groot genoeg, waardoor er veel ruimte was voor interactie en op ieders persoonlijke verhaal kon worden ingegaan. Ik ervoer het als een opluchting dat ik niet de enige was die zoekende was naar een oplossing.
Ik kreeg door de gestructureerde opbouw van het programma genoeg gelegenheid om mijn situatie goed te analyseren, wat voor mij leidde tot een aantal eye-openers. De aangeboden tools sloten hier goed op aan.
Inmiddels heb ik mij de werkwijze grotendeels eigen gemaakt. Mijn inbox is leeg, en ik werk met meer overzicht en heb daardoor meer rust. Ik kan deze training absoluut aan iedereen aanbevelen”.
Edward Stelloo

ING Real Estate Investment

Prettige, duidelijke opzet binnen de cursusdag, met een aantal waardevolle inhoudelijke en praktische toevoegingen op de standaard die David Allen uiteengezet heeft in zijn GTD-boek.

Het kennis- en ervaringsniveau van de trainer was dusdanig hoog, dat op ieder aangedragen praktijkvoorbeeld aangesloten kon worden.

Ik heb, door de aangedragen uitleg en oefeningen, een aantal nieuwe inzichten over mijn huidige organisatiewijze opgedaan. En die inzichten geven de motivatie om de GTD-aanpak daadwerkelijk toe te passen.

Fred de Vries

GFK Intomart

Wij zochten een time management training die bij onze business past. Wij werken met een jong team,  geen dag is hetzelfde en er moet snel en flexibel gewerkt kunnen worden, zonder daarbij de hoofdzaken uit het oog te verliezen.

De training die WorkfinFlow bij ons gedaan heeft paste daar goed in. Wij hebben met het hele bedrijf de training gevolgd. Een praktische training waar iedereen wel wat aan had. Wat wij waardeerden was dat de tips direct na de training in te zetten waren, en tegemoet kwamen aan onze behoefte om e-mail structureel onder controle te krijgen en te houden. Het gaf veel handvaten die direct stress verlagend werken, en de principes zijn zowel zakelijk als privé toepasbaar.

Al met al stelt het ons in staat om zowel persoonlijk als in onze business slimmer en efficiënter bezig te zijn.

Robert Visser

DEPT Agency

“Het is een heel prettig dat mijn werkplek nu optimaal geordend is. Waar ik eerst de hele dag tegen stapels aan zat te kijken, heb ik nu een leeg bureau, en omdat alles een vaste plek heeft weet ik alles snel en feilloos te vinden.”

Elsje Barendregt

Provincie Zuid-Holland

“Ik werk als office manager in een hectische omgeving met een hoge werkdruk. WorkinFlow heeft bij ons een Incompany training verzorgd voor 10 mensen. Ik kan zeggen dat de methoden voor mij heel goed gewerkt hebben. Ik heb meer overzicht over wat ik nog moet doen, ik kan Outlook nu effectiever gebruiken, en het is heerlijk om bijna iedere dag het lege scherm van mijn inbox te zien. Ook privé gebruik ik de technieken en je houdt echt tijd over om leuke dingen te doen! Veel rustiger en veel meer motivatie als gevolg.”

Adri van Nieuwkerk

Science Alliance

Helderheid in 30 minuten

Lastig om dingen voor jezelf op een rijtje te krijgen? Niet weten wat nu de eerste stap is?

In een kosteloos telefonisch gesprek van 30-45 minuten stellen we samen vast welke stappen jij wilt zetten en of ik je daarbij kan helpen.

Marco Bogers

Trainer, Coach, Auteur Getting Teams Done